Eyl

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İzmir’de kapılarını ziyaretçilere açtı. Cumhuriyetin 100. yılında üç büyük şehirde düzenlenen festivalin son durağı olan TEKNOFEST İzmir’e Okul Müdür Yardımcısı Hatice ÖZEKİN, Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Duygu ÇÖLLÜ, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Seyhun ALTINAY ve öğrencilerimiz katıldı.

Eyl

Ilay Tekstil sahibi Burak AY'ın okulumuzda öğrencilerimizin mesleki eğitiminde kullanımak amacıyla göndermiş olduğu malzemeler atölyelerimizde yerini aldı. Atölyelerimizde işlenip ürün haline gelecek malzemeler için; Ilay Tekstil sahibi Burak AY ve IG Hazır Giyim sahibi Kurtcebe YÜCEL'e okulumuza ve  öğrencilerimize verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili bugün çaldı. Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte,  öğrenci ve öğretmenlerimiz  bu gün ders başı yaptı. Okul Müdürümüz Tevekkül ÇOBANLAR, "Çocuklarımızı büyük bir özlemle bütün yaz boyunca bekledik. Çocuklarımızın güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri için okulumuzu hazır hale getirdik. Hizmet aşkıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak amacıyla çalışıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. Okul bahçesinde tören için toplanan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerin eğitim öğretim yılını kutladı.

Eyl

ERASMUS + PROJESİ KAPSAMINDA HIRVATİSTAN'DAN GELEN  TOMİSLAVA DODİC ÖZEL ÖĞRETİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI KONUSU İLE İLGİLİ KONAK MERSİNLİ MTAL. BİLGİ ALMIŞTIR. ETKİNLİKLER KAPSAMINDA TOMİSLAVA DODİC OKULUMUZ ZİYARET EDEREK ,ÖZEL ÖĞRETİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNİN KULLANIMI KONUSU İLE İLGİLİ GÖZLEM YAPARAK BİLGİ SAHİBİ OLMUŞTUR.

Eyl

İzmir´imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlu olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere kurtuluş mücadelemizin kahramanlarını ve geçmişten günümüze vatanı için canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Ağu

Milletimizin işgalci kuvvetlere karşı topyekûn bir başkaldırı ile elde ettiği şanlı zaferin 101. yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 19 Mayıs 1919 günü Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi 30 Ağustos 1922 tarihinde Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin sonuca ulaşmıştır. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanın bütünlüğü için canla başla mücadele eden şanlı ordumuzun bütün kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı mezun öğrencilerimiz için okulda  tören düzenlendi.  12-A Sınıf Öğretmeni Ülkü KARAHAN ve 12-B Sınıf Öğretmeni Yıldırım İNCİ'nin öğrencileri mezun oldular. Bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılı okul birincisi 12-A sınıfından Ömer TAY ve diğer başarılı öğrencilerimiz karne töreninde  ödüllerini Okul Müdürümüz Tevekkül ÇOBANLAR'dan aldı. Öğrencilerimizin bundan  sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul performans değerlendirmesi ve memnuniyet anketi neticesinde okulumuz  öğretmenlerine Teşekkür Belgesi uygun görülerek ödüllendirildi. Okul Müdürü Tevekkül ÇOBANLAR, okulumuzda  eğitim öğretim yılı boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı Sermin ÖZOLÇUM ve Funda TUNÇEL öğretmenlerimize, öğrencilerimiz, okulumuz ve Eğitim Camiası adına dolayı teşekkür etti.

Haz

Okulumuz Müdür Yardımcısı Recep UZELİ emekli olarak okulumuzdan ayrıldı. Kendisine emeklilik hayatında sağlıklı, mutlu günler dileriz.

Haz

Okulumuzda her yıl mayıs ayında yapılan Geleneksel 14. "Bahar Şenlikleri" okul bahçesinde gerçekleşti. Şenliklere ilgi yoğun oldu. Bahar Şenliğinin açılışında konuşan Okul Müdürümüz Tevekkül ÇOBANLAR;   “Her yıl geleneksel olarak Bahar Şenliği adı altında bir etkinlik düzenlemekte, çocuklarımızı bu etkinliklerde daha faal daha aktif bir hale getirmek için çaba sarf etmekteyiz. Çocuklarımızın hazırladığı etkinlikleri birlik beraberlik içerisinde izleyeceğiz. Onların neler yapabileceklerini, çalışınca neler olabileceğini göreceğiz. Bugünü şenlik havası içerisinde güzel bir gün geçireceğiz” dedi.

Haz

Engelliler Haftası dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 'Engelsiz Yaşam Pikniği' ile öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler. Okul Müdürü Tevekkül ÇOBANLAR ‘Engelsiz Yaşam Pikniği’ etkinliğinin engelli bireylerin sosyalleşmesi için önemli olduğuna dikkat çekerek, çocuklarımız eğleniyorlar ve mutlular. Bu piknik ile farkındalık kazandırılması, çocuklarımız ve yarınlar için bize umut veriyor. Bu organizasyonlarla birlikte çocuklarımız önyargılarını kırıyor, piknikten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Haz

İzmir İl Mili Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğü tarafından yürütülen TÜBİTAK 4008 “Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı” kapsamında oluşturulan “Bilimi Yaşıyorum Projesi”nin 3.etkinliğinde okulumuz öğrencileri Tire Süt Kooperatifi’ni ziyaret ettiler. Öğrenciler Tire Süt Kooperatifi süt işleme tesisinde, süt üretim süreci hakkında bir sunuma katıldılar. Sunumun ardından fabrika gezisi düzenlendi. Fabrika gezisinde, sütün işlenme aşamalarını bizzat görme fırsatı yakalayan öğrenciler, sütün nasıl pastörize edildiğini, yoğurda dönüşüm sürecini ve son olarak da yoğurdun paketlenme aşamasını öğrendiler. Ders dışı eğitim çalışmalarına başarı ile devam ediyoruz.

May

Velilerimiz ve Okul Aile Birliği üyelerimiz, Başkan Hatice KIRMIZISAKAL önderliğinde  öğrencilerimiz için kermes düzenlendiler. Okulumuz adına teşekkür ederiz.

May

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında  Rehber Öğretmenimiz Sibel AKGÜL tarafından hazırlanan broşür tüm velilerimize dağıtıldı.