Ekm

İzmir Konak İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Uzman Psikolog Miray TOPSAKAL  ve okulumuz Rehber Öğretmeni Sibel AKGÜL tarafından öğrenci velilerimize Teknoloji Bağımlılığı ve Güvenli İnternet Eğitimi verildi. Bilinçli İnternet Kullanımı ile velilerimizin internet kullanımı konusunda bilinçlendirilmesi ve çevrimiçi ortamda karşılaşabilecekleri olumlu ya da olumsuz uyaranlara karşı nasıl davranacakları konusunda farkındalıklarını artırmayı amaçlanmaktadır.

Eyl

İzmir Kültürpark'ta gerçekleştirilen PASTART Uluslararası Pastacılık, Tatlıcılık, Şekercilik ve Unlu Mamüller Festivaline okulumuz öğrencileri İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü standında yerini aldı.

Emanet ehline teslim edilerek görev devir teslimi yapıldı.

Ara

İzmir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitmenleri tarafından okulumuz öğrencilerine Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi.

Kas

Okul Sağlığı Hizmetleri; öğrencilerin ve okul personelinin sağlığın değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanmasıve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilebilmesi için yapılan çalışmaların tümüdür. Okul Sağlığı Öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul personelinin ruhsal,  bedensel ve sosyal açıdan tam bir iyilik halinde olmalarını hedefler.

Kas

Tarih 10 Kasım 1938... Saat 09:05... 80 yıl önce bugün yoktan bir ülke var eden, Mustafa Kemal ATATÜRK, hayata gözünü yumdu. Türk Milleti en acı gününü yaşadı. Acı hiç dinmedi. Bugün Cumhuriyetimizin kurucusu Türk Milletinin önderi Mustafa Kemal ATATÜRK´e bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

EUROPE CODE WEEK EU ( Avrupa Kodlama Etkinliği) kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Seyhun ALTINAY ve okulumuz öğrencileri "Kendimi Tanıtıyorum" etkinliği ile EUROPE CODE WEEK EU  Mükemmellik Belgesini aldılar.

Ekm

Diyabet ve Fiziksel Aktivite hakkında toplumsal bilinci arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla,  14 Kasım Dünya Diyabet Günü ve 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş günü etkinlikleri düzenlenmektedir.

Ekm

Okulumuzda Avrupa Kodlama Haftası (Europe Code Week - https://codeweek.eu/ ) kapsamında 18 Ekim 2018 Saat 11:00-12:00 saatleri arasında "Kendimi Tanıtıyorum"  tasarlayıp kodlayacağız. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz davetlidir.

Haz

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Seyhun ALTINAY,  İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü EBA İçerik Geliştirme Ekibi tarafından robotik ve kodlama eğitimlerinin yaygınlaştırılması ve öğrencilerin bu eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanabilmesi için 15 ilçede kurulan eğitim merkezlerinden Konak İlçesi Eğitmeni olarak görev yaparak öğrencilerin Bilişim ve Teknolojiyle buluşmasını sağlamıştır.

Kas

Öğretmenler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister ! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir...

Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

Tarih 10 Kasım 1938... Saat 09:05... 79 yıl önce bugün yoktan bir ülke var eden, Mustafa Kemal ATATÜRK, hayata gözünü yumdu. Türk Milleti en acı gününü yaşadı. Acı hiç dinmedi. Bugün Cumhuriyetimizin kurucusu Türk Milletinin önderi Mustafa Kemal ATATÜRK´e bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

May

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, okulumuz Sosyal Etkinlik ve Tören Komitesinin hazırlamış olduğu yarışmalar yapıldı.

Kas

Bağımsızlık savaşımızın önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük komutan, eşi bulunmaz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 78. yılında, okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan anma programı ile saygı ve özlemle anıldı.