Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101. kuruluş yıl dönümünde, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve Atalarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda bir farkındalık  oluşturmak amacıyla, 2008 yılında Birleşmiş Milletler tarafından "Dünya Otizm Farkındalık Günü" olarak ilan edildi. Ayrıca her yıl, "Otizm Farkındalık Ayı" olan Nisan ayı boyunca dünya genelinde otizmin sorunlarını ve çözümleri konuşuluyor, araştırmaların teşvik edilmesi ve erken teşhisle tedavinin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Mrt

Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin kahraman ordumuzla birlikte tek vücut olarak tarihe şanlı bir sayfa olarak nakşettiği şanlı bir destanın adıdır. Ecdadımızın 106 yıl evvel yedi düvele karşı yazmış olduğu bu destan, tarihin akışını değiştirmiş, bu toprakların ilelebet vatanımız olarak kalacağını tüm dünyaya ispat etmiştir. Birlik ve beraberliğimizin en büyük timsallerinden biri olan bu destan, kadın-erkek, yaşlı-genç demeden aziz milletimizin işgal güçlerine asla geçit vermeyeceğini, Çanakkale'nin ve her karış vatan toprağının asla geçilemeyeceğini ilan etmiştir.

Şbt

eTwinning DEĞERLERİMLE VARIM projesi öğretmenleri Birsel Tunç-Ceylan Uygutalp ve proje öğrencileri ile birlikte sınıf öğretmenleri Ülkü Karahan ve Refet Kuşin 9 Şubat Güvenli İnternet  Günü kapsamında düzenlenen çevrimiçi seminerine katıldılar.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Türk standartları Enstitüsü İle İmzalamış olduğu protokol gereği, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı doğrultusunda Okul Müdürü Tevekkül ÇOBANLAR ve Md. Yrd. Aylin KESEN'in sorumluluğunda  okulumuz tam şartları yerine getirerek  "Okulum Temiz Belgesi"almıştır.

Ock

Okulumuz Görsel Sanatları Öğretmeni Sermin ÖZOLÇUM, Uzaktan Eğitim EBA canlı derslerinde öğrencileriyle çizgi ve renklerle eğlenceli çalışmalar yaptılar. Uzaktan eğitim süreci içerisinde hem zamanı iyi değerlendirmelerini hem de sanatsal becerilerini geliştirecek etkinlikler göndererek  öğrencilerimizin vakitlerini etkili bir şekilde geçirmelerini sağlamaya devam etmektedir.

Kas

"Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır." Sözleriyle Türk Milletine Cumhuriyet'i miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 82. yıl dönümünde, saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün önderliğinde, aziz milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.   Ulusal egemenliği esas kılan Cumhuriyetimiz; Aziz Milletimizin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur.

Ekm

Temel Eğitim Tüm Öğretim Materyalleri Yeni Web Sayfasında Yayında.  MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından okul öncesi, ilkokul ve ortaokullardaki öğrenciler için hazırlanan tüm ders kitapları, öğretim materyalleri ve dijital içerikler http://tegmmateryal.eba.gov.tr web sayfasında yayınlanmıştır.

Ekm

6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu gereği öğrencilerimize "Kişisel Verilerin Paylaşımı Onay Formu" dağıtılmıştır.

Eyl

Kurtuluş mücadelemizin zaferle sonuçlandığı ve düşmanın tamamen Anadolu topraklarından çıkartıldığı o şanlı tarih; 9 Eylül 1922. İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılı Kutlu Olsun.

Ağu

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de tarihe altın harflerle yazılmış eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kazandığı büyük zaferin 98. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Mrt

Milletimizin ortaya koyduğu varlık yokluk mücadelesinin ve bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921'de Büyük Millet Meclisinde kabul edilişinin 99. Yılını haklı gurur ve heyecanla okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan törenle kutladık.

Kas

14 Kasım 2019 tarihinde Konak Özel Eğitim Meslek Okulu çok amaçlı salonunda TÜBİTAK Bilim Fuarı yapıldı. Açılışa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet YİĞİT, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal ŞİMŞEK, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif AYTAN, Şube Müdürü Zafer ÖCAL, İl Milli Eğitim Arge Birimi, Okul Müdürleri ve velilerimiz katıldı. Tübitak Bilim Fuarında danışman öğretmenlerimizin gözetiminde öğrencilerimizin yaptıkları projeler sergilendi. Okul proje ekibine fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

"Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır." Sözleriyle Türk Milletine Cumhuriyet'i miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 81. yıl dönümünde, okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen törenle, saygı ve özlemle andık.