Ara

Öğretmenler rehberliğinde, öğrenci ve velilerimizin pandemi, doğal afet, kayıp-yas, göç ve terör gibi psikolojik sağlamlığı etkileyen travmatik faktörlerle baş edebilmeyi sağlamak amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından hazırlanmış olan psikolojik destek programı dijital ortama taşındı. Hizmete sunulan  http://orgm.meb.gov.tr/psikososyaldijitaldestek platformu ile psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerimizin psikolojik destek programı etkinliklerini kolayca tüm paydaşlara uygulayabilmeleri ve etkinlik çıktılarını dijital ortamda değerlendirebilmeleri sağlanacaktır.

Kas

Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından velilere yönelik karekodlu videolardan oluşan "bilinçli internet kullanımı" e-broşürleri yayınlandı.

Nis

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, özel çocukların farklı ihtiyaçları bulunduğunu belirterek, onların ailelerine, öğretmenlere destek için hazırladıkları "Özelim Eğitimdeyim" mobil uygulamasında çok çeşitli içerikler oluşturduklarını bildirdi.