İlköğretim Haftası Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı.

Kutlama programımız Okul Müdürümüz Mürvet BAKIR’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.  Konuşmasında “Bir eğitim yılının daha başlangıcında, İlköğretim Haftası’nın coşkusunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bu özel hafta, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yolculuklarında ne kadar önemli bir adım attıklarının ve eğitimin toplumumuz için ne kadar değerli olduğunun bir göstergesidir.
Bu özel hafta vesilesiyle, başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarına, çocuklarımızın geleceğine olan katkıları için teşekkür ediyoruz. Eğitimde kalitenin artması, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunma yolunda hep birlikte el birliğiyle çalışacağımıza olan inancımızı yineleyerek, bu güzel haftayı coşku ve gurur içinde kutluyoruz.

Tüm öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılı bir eğitim yılı dilerim” dedi.

İlköğretim haftası programı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladıkları etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Yayın: 10.09.2024 - Güncelleme: 11.09.2024 07:48 - Görüntülenme: 46