T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KONAK - Konak Özel Eğitim Meslek Okulu

Değerlerimle Varım

Proje hakkında

Milli Eğitim Temel Kanununda istenen hedeflere ulaşmak için, yaşadığımız bu zorlu salgın sürecinde değerler eğitimine uzaktan eğitim açından destek sağlamanın yollarını bulmak. Değerler eğitimine farklı bir bakış açısı ile yaklaşıp, farklı etkinliklerle öğrencilerimizin hayatlarına dokunup değerlerlerimizi kazandırmaayı amaçlamaktayız. Bu amaçla "Değerlerimle varım" isimli projemizle yola çıkıyoruz.

Hedefler

-Öğrencilerde istendik davranışlar.
-Mutlu ,uyumlu bireyler yetiştirmek.
-Toplumsal bilinci geliştirmek.
-Bilgi ve İletişim Teknolojileri kullanımı konusunda beceri kazanması
-Sunuş ve kendini ifade etme becerileri kazanılması
-Dil becerilerini geliştirmesi

Çalışma süreci

Projeye gönüllü öğrencilerin katılması sağlanacak olup, proje süresince her ay düzenli olarak Adobe connect programı ile toplantı yapılması planlanmaktadır. Projede tüm ortaklara eşit şekilde görev paylaşımı yapılmış olup, proje planında açıkça görev paylaşımı ve zaman çizelgesi belirtilecektir . Ayrıca projemizde her ay iki tane değerler eğitimi alınarak bunların değişik etkinlerle öğrencilere kazandırılması sağlanacak. Öğrenci ve öğretmenlere ön test son test uygulayarak proje değerlendirmesi yapılacaktır. Proje sürecince okul web siteleri,eba ve blog sayfası kullanılarak yaygınlaştırma faaliyetleri gerçekleştirecektir.

Beklenen sonuçlar

Proje sonunda blog sayfası oluşturulacak olup, ortaya işbirlikli bir e dergi ortak bir tiyatro metni yazılması oluşturulması planlanmaktadır.

 

08-02-202109-02-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.02.2021 - Güncelleme: 04.03.2024 23:18 - Görüntülenme: 470
  Beğen | 3  kişi beğendi