Dahil Olduğumuz, TÜBİTAK 4008 "Özel Öğrenciler Doğanın Kucağında Bilim Yolunda İlerliyor" Projesi Açılışı

"Özel Öğrenciler Doğanın Kucağında Bilim Yolunda İlerliyor"

İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın İlker ERASLAN, projelerle ilgili olarak; özel gereksinimli çocukların bilimle buluşmasının önemini belirterek, "Bilim, her bireyin potansiyelini ortaya koymasına olanak tanır. Özel gereksinimli öğrencilerimizin bu tür projelerle bilimle tanışması, onların kendilerini ifade etmeleri ve toplumsal uyumlarını güçlendirmeleri açısından büyük bir fırsattır." sözleriyle projenin önemini vurguladı.

Dahil olduğumuz  4008 TÜBİTAK Özel Öğrenciler Doğanın Kucağında Bilim Yolunda İlerliyor Projesinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda coşkuyla açılışı yapıldı  .

17-09-202417-09-2024

Yayın: 17.09.2024 - Güncelleme: 18.09.2024 15:06 - Görüntülenme: 21