Konak Özel Eğitim Meslek Okulu

Yenigün Mahallesi 1308 Sokak No1 Çankaya KONAK/İZMİR
Engellerimizle engelsiz bir toplum oluşturmak.
Misyon
Özel gereksinimi olan bütün öğrencilerimize; iş, çalışma ve meslek bilinci vererek toplumun ve bireyin yararını amaçlayan , öğrencilerimizi istihdama yönelmiş bağımsız olarak kendi kendine yetebilen, vatandaşlık bilincine ulaşmış ve topluma entegre olmuş bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz 2008-2009 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmiştir. İlk mezunlarını 2011-2012 eğitim öğretim yılında vermiş olup, okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden, ilk defa yapılan ÖMMS sınavı sonrası 14 öğrencimiz kamuya memur olarak yerleştirilmiştir. Okul öğrencilerimiz çeşitli galerilerde heykel ve resim sergisi açmışlardır. Tosfed in Antalya’da düzenlemiş olduğu futbol turnuvasında 4. Olmuştur. İZKA´NIN FİNANSE ETTİĞİ ÖZEL EĞİTİMDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİN KALİTESİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİNDE İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE PROJE ORTAĞIDIR (PROJE OKULUMUZDA UYGULANMAKTADIR)
Öğretim Şekli :TAM GÜN-TAM YIL
Metro Ethernet
OTOBÜS-METRO ile ulaşım sağlanmaktadır.
YEDİ ADET SERVİSLE ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ OLARAK OKULUMUZA TAŞINMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
ÇANKAYA KATLI OTOPARKIN KARŞINDA BULUNAN İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ İLE HASAN HOCA CAMİ SOKAĞINDA
KONAK MERKEZ - ÇANKAYA
Proje Çalışmaları