T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KONAK - Konak Özel Eğitim Meslek Okulu

Tevekkül ÇOBANLAR - OKUL MÜDÜRÜ

Sayın Tevekkül ÇOBANLAR´ın özgeçmişi;

1962 yılında Denizli ili Tavas İlçesi Aydoğdu Köyünde doğan Sayın Tevekkül ÇOBANLAR, Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmasını takiben 1986 yılında Amasya Taşova Şehit Bekir Özdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinde göreve başlamıştır. Eskişehir Sarar İ.H.L ve Anadolu İ.H. Lisesinde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak çalıştıktan sonra Edirne´nin Keşan ilçesinde Yedek Subay olarak askerlik vazifesini yapmıştır. 1991 yılında atandığı İzmir Buca İrfan Nadir Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı sırada 1993 yılında İzmir Buca Atatürk İlköğretim Okulunda Kurucu Müdürlük ve 1994 yılında İzmir Buca Hoca Ahmet Yesevi Lisesi Kurucu Müdürlük görevlerini yürüttü. 1996-2000 yılları arası İzmir Konak İzmir İ.H.L. ve Anadolu İ.H.L. Müdür Yardımcılığından sonra 2000 yılında İzmir Konak Ali Akatlar İlköğretim Okulu Müdür Baş Yardımcılığı görevinde bulundu. 

Sayın Tevekkül ÇOBANLAR, 2004 yılında İzmir Konak Adil İçel İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı ve bu görevini sürdürürken 2008 yılında İzmir Karabağlar Şehit Erkan Özcan Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü olarak görevlendirildi. 2010 yılında İzmir Konak Salih İşgören İlköğretim Okulu Müdürlüğü, 2012 yılında Karabağlar Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü ve akabinde Salih İşgören İlkokulunda Okul Müdürü olarak 2014 yılına kadar çalıştı.

Son olarak 2014-2019 tarihleri arasında Konak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü vazifesini yürüten Sayın Tevekkül ÇOBANLAR, 2016 yılında İzmir Karabağlar Kestanepazarı İmam Hatip Ortaokulu Kesintisiz Hafızlık Projesi kapsamında Kurucu Müdür olarak görev yaptı. Kendisi 1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle okulumuzda görevine başlamıştır.

Sayın Tevekkül ÇOBANLAR, "İzmir´e İmam Hatip Kazandırma Platformu" ve STK´lar ile işbirliği içerisinde 2010 - 2011 Öğretim yılında Buca, Aliağa, Menemen ve Gaziemir İ.H.Liselerinin açılması için çalışmalarda bulundu. 2011 - 2012 Öğretim yılında ise Ayrancılar, Selçuk, Urla, Çiğli, Beydağ, Dikili, Konak, Seferihisar, Kınık, Kiraz, Bornova, Karabağlar, Bayraklı, Menderes ve Çeşme İmam Hatip Liselerinin açılışı çalışmalarında aktif olarak görev yapmıştır. 

Evli ve 4 çocuk babasıdır.