Okul Müdürümüz Sayın Tevekkül ÇOBANLAR Görevine başladı.

Emanet ehline teslim edilerek görev devir teslimi yapıldı.

02-07-2019İzmir'in duayen, tecrübeli Müdürlerinden KONAK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN MÜDÜRÜ Sayın Tevekkül ÇOBANLAR Konak Özel Eğitim Meslek Okulundaki görevini, okulumuzun kurucu ve ilk efsane Müdürlerinden Sayın Cengiz TEĞİŞ'ten devralarak vazifesine başladı.

İzmir'de bir çok İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun da kurucu Müdür olan Sayın Tevekkül ÇOBANLAR, Özel Eğitime harketlilik katacağını büyük bir azim ve gayretlele başarılara imza atacaklarını söyledi. Bu zamana kadar yaptığı katkılarından dolayı Cengiz TEĞİŞ'e teşekkür etti. Sayın Cengiz TEĞİŞ, "Çok güzel güzel işler başaracağınızı biliyorum. Burada ekip ruhu var bu ekiple dünya feth edilir. Kendilerinin başarılarını biliyoruz. Hak ve adalet konusundaki tutum ve davranışlarınızı da biliyorum.Hayırlı olsun. Rabbim muvakkfak etsin" dedi.

Devir teslim yapılarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Yayın: 02.07.2019 - Güncelleme: 17.10.2022 22:13 - Görüntülenme: 642