İZKA Projesi imzalandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) 2016 Yılı Mesleki Eğitim Mali Destek Programı kapsamında Özel Eğitim veren okulların mesleki ve teknik eğitiminin kalitesinin geliştirilmesi amacıyla hazırladığı projesiyle destek almaya hak kazandı.

İzmir Kalkınma Ajansı  ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından imzalanan proje kapsamında, okulumuzunda yer aldığı projede, üç okulun yedi atölyesinin makine-teçhizat ve eğitim materyalleri açısından donatılıp engelli bireylerin mesleki eğitim ortamlarının ve özel mesleki eğitimin kalitesinin geliştirilmesi amaçlanıyor. Proje ile birlikte engelli bireylerin mesleki yaşama katılma sürecinde sosyal kabul, işbirliği ve sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik hizmetlerin güçlendirilmesi hedefleniyor.Okul Müdürümüz Cengiz TEĞİŞ;Mesleki olarak okulumuza ve öğrencilermize katkı sağlayacaktır,hayırlı olsun dedi.

Yayın: 23.10.2016 - Güncelleme: 28.12.2023 22:39 - Görüntülenme: 463